Meksička salata


Sastojci

1 kašika maslinovog ulja
2 komada pilećeg belog mesa isečenog na manje komade
1 ½ šolja kuvane riže
1 zelena paprika, isečena na kockice
1 šolja šeri paradajza
1 šolja kukuruza šećerca
1 šolja pasulja
6 komada mladog luka
1 šolja naribanog sira
½ šolje naseckanog korijandera ili peršuna
Sok jednog limuna
Sok jedne limete
2 kašike maslinovog ulja
Začini po želji (so, biber)


Priprema

U tiganj sipajte maslinovo ulje i stavite na šporet da se greje. Meso začinite po želji i stavite na tiganj da se polako prži. Ako su komadi manji, 10 minuta će biti dovoljno da se meso ispeče. Izvadite meso i ostavite sa strane.
Ako koristite zamrznuti kukuruz sipajte ga na isti tiganj na kojem ste pekli meso i pustite da se prodinsta, 2 minuta. Nakon toga sipajte kukuruz i piletinu u veliku posudu za salatu, dodajte sve preostale sastojke, dobro promešajte, stavite da se ohladi pa poslužite.
Izvor lifepressmagazine.com

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment