Sastojci
1 patlidžan1 tikvica
2 paradajza
5 kašika maslinovog ulja
2 kašike sirćeta
1 kašika seckanog peršuna
sir feta
bundevine semenke
Priprema
Isecite na kriške patlidžan, tikvicu i dva paradajza, malo začinite solju i stavite na dobro zagrejan gril premazan puterom.
Okrećite i začinite s još soli i bibera.
Skinite s grila i napravite sos od maslinovog ulja, sirćeta i seckanog peršuna začinjen solju i biberom.
Poslužite povrće s tim sosom, dodajte im dodir Mediterana sirom feta i dovršite krokantnim prepečenim bundevinim semenkama.
Okrećite i začinite s još soli i bibera.
Skinite s grila i napravite sos od maslinovog ulja, sirćeta i seckanog peršuna začinjen solju i biberom.
Poslužite povrće s tim sosom, dodajte im dodir Mediterana sirom feta i dovršite krokantnim prepečenim bundevinim semenkama.
Izvor 24Kitchen.rs
No comments:
Post a Comment