Povrće na žaru



Sastojci

1  patlidžan
1  tikvica
2  paradajza
5 kašika maslinovog ulja
2 kašike sirćeta
1 kašika seckanog peršuna
sir feta
bundevine semenke


Priprema

Isecite na kriške patlidžan, tikvicu i dva paradajza, malo začinite solju i stavite na dobro zagrejan gril premazan puterom.

Okrećite i začinite s još soli i bibera. 

Skinite s grila i napravite sos od maslinovog ulja, sirćeta i seckanog peršuna začinjen solju i biberom.

Poslužite povrće s tim sosom, dodajte im dodir Mediterana sirom feta i dovršite krokantnim prepečenim bundevinim semenkama.


Izvor 24Kitchen.rs

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment